Min vecka!

Ny bild på mig :) eller nja ja tog den i lördags men skit samma!

ersom ...
Måndag - Jobb gick rätt bra (fick vara inne en hel del när de va fint väder...) kommer hem  o är som en jävla zombie... e resulterade i att jag gla mg i sängen för att skriva lite men däckar så jävla fort o sen vaknar jag till loggar in på msn o ligger kvar i sängen o då blev de att jag somna igen.. och min msn krånglade o då bestämde jag mig för att sova.

Tisdag - Eme väcker mig vart i fem för att säga att jag ska lämna Elsa o jag är fortfarande astrött.. hon börjar prata men lägger sig o blir tyst efter ett tag o sen när klockhelvetet ringer då blir man så seeg att man inte vill gå upp men kommer ju upp iaf, går ner för att göra sig klar för o gå till bussen o då skriver Elsa att hon hatar mig och jag blir irriterad för de va inte min idé att åka med henne till dagis .. Sen på jobbet så lekte jag med Iris o Elvira, vi lekte med lego o jag gjorde en fiiin polisbil o en annan grej som jag inte vet om jag kan kalla de för bil.. hann knäppa kort på e innan Elvira kom fraam o pajade min superfina bil! aja, sen skulle Iris till Kajsa-stina o leka o Sanna skulle ta med Elvira på en promenad o jag skulle va kvar i huset o städa o fixa lite grann.. hon sa att hon skulle vara borta i kanske 3 timmar o jag var klar med alla uppgifter jag fick efter typ 1,5 timme efter att hon hade gått. fick ha astråkigt i 2,5 timme för hon blev  senare än vad hon sagt.. sen fick jag lite nya uppgifter så gjorde dom o sen va de bara att dra vidare till bussen.

Onsdag - om allt blir som jag har planertat så ska jag till gymmet, bada med kicki, åka hem o plugga lite grann på skeppis  (som måste bli klart nån jävla gång!).. sen bara slappa

Torsdag - kanske åka med syrran in till uppsala för hon ska till sjukan o sen ska ja kolla på skor o en klänning men framförallt skor!

Fredag - jobbar så ska vara med Elvirqa o städa.. men antingen på fredag eller så blir det nästa vecka så ska jag släpa med mig syrran in till stan o så ska vi gå på bio! de va fan aslängesen man var helt själv me syrran o gjorde nåt sånt.. OKEJ de va inte så längesen men jag tycker att deet var ett jävla bra tag sen men aja..

Här e min suuuuuperduuuuper snygga polisbil!! o min andra heeta bil!


Det bästa me att sitta barnvakt är att man får återuppleva sin barndomm o leka med leeego! o massa andra saker men de e mest lego som är kul för jag älskar o byggaa små saker :P

Så här såg jag ut i lörddags när jag o brudarna drog till lövsta!


Längesen?

Nu var det längesen jag var här och skrev på bloggen men men ska väl berätta lite av vad som har hänt i mitt liv de här senaste veckorna.

Jag har skaffat mig en pöjk som inte bor så värst långt ifrån mig o älskar han väldigt mycket :) Jag har skaffat mig ett sommarjobb o jag har hjälpt en kompis med sommarjobb.

Jag har tänkt på en massa saker som jag har velat skriva här men det har kommit en massa annat som jag ska göra och då glömmer jag bort bloggen eller så är det saker som jag vill skriva ner så att jag får bort det ur huvudet för det är ibland saker som ja inte vill att de som jag känner ska läsa eller veta av.. men då håller jag det inom mig istället och det gör ju inte saken bättre.

kommer inte på nåt er o skriva just nu men fem minuter efter jag har stängt ner bloggen men aja då får jag väl komma på det då.

Nu ska man bara invänta morgondagen o se om den blir bra o sen ska jag snacka med pappa om hur jag får göra på lördag eftersom den här "familjefesten" inte blev som de hade tänkt sig men men..
Bllir kanske att man drar sig mot lövsta annars blir de att man drar till Ö-hus till puttefnasket ;) men då blir de att snacka med pappa om det men aja faan vad jag är upprepande nu..


Bye bye!

Ett tag sen..

Ja nu har det vart ett tag sen jag uppdaterade den är bloggen o ja har mina anledningar.. jag har haft dö mkt i skolan den här senaste tiden och har verkligen inte haft ork att uppdatera.. men nu e jag här igen:)

Idag har jag inte gjort så mkt de fanns ågra planer vad ja skulle göra men sen blev de bortspolade o blev nya planer så har sprungit en runda o nu ska jag snart åka till Sthlm.

Vissa killar kan verkligen inte välja bra ord när de ska prata.. om man inte har något vettigt o snällt att säga när man precis börjat snacka så kan man ju hålla käften.. asså jag ska väl säga att de e inte bara killar som gör de, de finns ju tjejer som också gör det men orka med kommenatarer som man inte ens vill kommentera tillbaka..

Aja nu blir de att man lämnar den här jävla skiten och drar till Sthlm, orkar inte sitta kvar hemma när ingen är social med en o de e så jävla dötrist vid datorn.. Ska nog dra ut till stugan imorgon o ta det extremt jävla lugnt! :)

Ursäkta om ni nu tycker att ja är hemskt negativ nu men den här dagen har inte vart den bästa plus att ja såg fram emot morgondagen för då skulle jag få köra till gävle men sen så änndra pappa tiden till om 2 veckor o de va för att bilen behver fixas ännu mera..


Nås eventuellt på mobilen om de är något. Heejs!

RSS 2.0