31 mars

Yeees, nu e de ju bara ca 15 timmar kvar tills man får luras hehe :D

Nu sitter man här i skolan och väntar på att hela skiten ska dra igång, är lite tidig idag för lämnade Elsa på dagis så har vart i skolan sen runt 8 tiden.. Lite drygt men nu har jag chans att plugga på lite om folkmordet i Kambodja (yeeeeeeeeeeeeeeeey..) eller så sitter man på bloggen och häckar vilket låter bäst?
aja bloggen vart de i alla fall.

Imorrn drar man till Daaas Falun dårå för att övernatta o sen packa in saker i kärran och dra hem med en massa packning på lördag. sen på Söndag blir det kanske att åka in till Valbo om vi inte stannar där innan vi åker hem på lördag men de tror jag inte kommer hända för pappa kommer nog vara trött och han kommer förmodligen inte ha lust att gå in där eller sitta i bilen medan syrran och jag går inne i affärer för de tar tiid. :)

Hatar folk som säger till andra att den typ frågar saker om en när den kan fråga en själv, varför inte säga det direkt till mig där du får riktigt svar och jag hatar folk som inte säger ifrån t ex när de inte vill snacka med en.. Säg ne men jag har inte lust att snacka med dig och då e det ju klart att jag kommer fråga aha varför inte? har jag gjort något? men de är bara för jag vill ha en anledning.. istället för att höra från en vän, A men den vill inte snacka med dig eftersom den känner inte dig eller den tycker inte om att snacka med dig.
Men jag tycker så här, Kom igen ta tummen ur röven och säg det till mig istället för att jag ska få reda på de från en vän..  För till slut kan det bli att jag kommer sluta snacka med den personen som inte säger saker till mig. (alltså saker om mig.. om den t ex inte vill snacka med mig..)


Ne nu ska jag vara lite positiv också:)
Igår hade vi ett litet test inför nationella (övningar) och vi har nu läst en bok på engelskan och de är en kille som skriver brev till en person som man inte får reda på något om.  Vi fick typ skriva ett brev tillbaka till han som skriver och de va minst 250 ord vi fick skriva och jag skrev runt 540 ord, det kändes bra men när jag kom hem så tittade jag igen på brevet jag skrev och då såg jag att jag hade glömt skriva in några ord och då stängde jag ner allt för då skulle jag bara bli mer besviken på mig själv så jag vet i alla fall vad det är jag ska ändra på när jag får tillbaka den om jag får ändra förstås.


Det roligaste med de där brevet var att jag skulle skriva guldfisk minne och det jag skrev var´inte helt korrekt de blev goldfish mind och de blev heeelt fel.

Nu ska jag ha samish med folkmordet i Kambodja :)


morgonpigg??

Japp, klart som fan att man e morgonpigg om man kliver upp vid 5, halv 6 på morgonen och får reda på senare typ vid kvart över sex att ungen ska va hemma så man kunde ha legat kvar i sängen i ungefär en timme. aja rätt skönt ändå att man slapp åka med henne idag för e rätt trött och o bära med en tung idrottsväska va inte nåt som låg på topp idag inte.

Blev lite tveksam imorse när ja vakna om ja ska åka till gymmet efter skolan o åka hem efter att syrran o farsan har gymmat men då får man vänta tills kl 20 innan vi åker hem o de vet jag inte om jag vill, för o vara på gymmet i ungefär 3-4 timmar är nget jag vill göra när ja ska pluga lite tills imorgon så jag vet inte om ja ska gymma o sen åka hem vid 6 tiden eller nåt men annars blir de att jag pker hem och pluggar o sen pker me pappa o syrran dit vid 7 men aaaaah jag vet inte, för Frippe o jag skulle gymma idag och vi bestämde förra veckan att vi skulle gymma dirkt efter skolan för då är det inte så mycket folk där så då kan man köra sitt pass men nu blev jag heeeeelt jävla lost mitt huvud ....

Jag får nog ta med mg gymsakerna o bestämma sen hur jag gör för nu kommer jag då ingen vart med mitt tänkande..

hehe man kanske skulle ha gjort lite franska men nääe hon sa ifall omman fick tråkigt :) oookej ja har väl haft lite tråkigt men inte så tråkigt att jag tar upp franskaböckerna och börjar sitta med de... nooooooooowaaaaaaaay


Iväg imorrn

Ska iväg till Valbo imorrn och kanske shopa lite o gå inne på Ikea för att kolla på lite saker me syrran po sen blir de till Gävle för o kanske se på GIF - GIF sundsvall (träningsmatch) men får se om jag ens hittar dit o om de inte tar för lång tid i valbo :)

O åka till valbo på en söndag väcker dåliga minnen som jag försöker få bort.. men de e tur att jag inte brukar gå där.. är ju bara i köpis när jag är där med de jag känner :)

Lite om morgon dagen o jag kommer antagligen lägga upp nåt från imorgon men de e inte helt säkert för är grymt dålig på att lägga upp inlägg ibland.. För hade jag gjort en deal med en kompis som kollade min blogg varje dag o dealen var att ja skulle lägga in något varje dag :)

Men nu har jag inte den lusten längre för verkar som att den personen o jag inte snackar mer med varandra.. aja får väl försöka tänka att jag skriver till nån som verkligen gillar o läsa min blogg x) hehe som lär vara ganska få.. för jag är lite väl feg för att lägga ut min blogg på Facebook..
 

ska dra mig nu för nu blir de mat, potaisgratäng och kött kärlek de:)

läängtar till i sooooommar då man får käka grillat de e riktig kärlek de!!<3333

Va in till "mini cityn"

Va till Skärpan på nån rädda barnen sak med eme, elsa, pappa o amelie.
Fick sitta längst fram med Elsa o kolla på Teater sen blev de fika o efter de så skulle barnen bli målade, då fick ja måla Elsa o då blev de en Matsson specialare ;) 

här har ni ett mästerveeerk :P





Så sööt hon e :P

Lite allmänt

Tänkte att jag skulle börja som alla fjortisbloggare o dem börjar alltid med Tjaaaaa bloggen jag har precis bla bla bla


haha näe skoja bara jag ska bara berätta lite allmänt vad som har hänt idag hur jävla skönt det har vart idag på sätt o vis.

Börjar med att man  kliver upp vid halv 6, 6 tiden för att göra klart franska läxan som jag inte orka göra klar igår, så de bevisade att jag har lite självdisciplin i alla fall och sen bar de av till skolan o dåå blev lite att fota sen lite franska.. hehe hoppade över lunchen för den såg verkligen inte ätbart ut!!.. så jag och Frida tog mackor till lunch och sprang sedan till datorerna för att öva lite på engelskan innan vi hade historia där vi håller på med WW2 och kalla kriget) sen kom den "efterlängtade" engelskan där vi skulle göra en PPP och vi gjorde de i smågrupper och då blev de att vi fick redovisa 7 ggr. lite jobbigt men annars så hade vi fått suttit och lyssnat på 7 grupper som redovisat för oss om vi hade gjort det inför hela klassen..

Aja sen när man ska byta buss så känner man hur lätt det blev på axeln och då kollar man bak då har väskjäveln gått sönder men aja nåt måste ju bara hända mig, så va glad att de va det och att det inte var nåt annat :)

Man blir lite trött på Gaddafi, varje morgon man startar datorn och går ut på internet så ser man antingen om de som händer/hänt i Japan eller om de i Libyen där man ser en där jävla Gaddafi som alla verkar vilja offra nåt åt.. Jag läste om en idiot som sa: Jag kan offra mitt sista barn..
Vem i helvete offrar sin egna unge??!! Jävla Psyko.. Offra dig själv.. näe förresten du vågar ju inte det för du är såå patetisk som offrar andras liv framför ditt eget..

Det jag ser på den här situationen som kommer hända snart troligen, det om att Sverige kommer skicka Jasplan med Nato till Libyen.. Det kommer nog inte bli så bra för oss i Sverige om de inte går bra för Sverige i Libyen eller så de som "dyrkar" Gaddafi kanske startar en grupp och går emot oss men de är kanske inte så troligt men i alla fall..


Jävlar nu blev det mycket text här :P Men här får ni en bilder som Frida tog på mig idag när vi hade fotografisk bild:)






Fina? Isf Tacka Frida för ett bra jobb ;) Jag tkr hon har gjort de bra:)

Haha diskuterade med syrran om att tjejer som är singlar inte kan ha killparfym för då blir de att tjejkompisarna blir typ : hm varför luktar du kille? Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad heter han!!!!!!! och då kom vi på ett svar, Men det är ju jag som luktar och tjejparfym va såååååååååååååååååååååååå 2010! ;D

Jag tänkte skriva om Plutten Vibbo som troligen kommer läsa de här :P
Han gillar och skicka vibar så smeknamnet på honom blev Vibbo ;) men har andra smeknamn också hehe men de är nog lite hemliga :P

Näe, nu vet jag inte längre vad jag ska skriva förutom att det snart är helg igen och jag kan ju säga att jag längtar lite tills fredag för då blir de nog Uppsala med syrran för o gå på bio och stan:)
Måstee bara till Classes för börjar själv nu bli ganska irriterad på min plastsak på datorn som jag vet att iaf en person vill dra bort när hon se de :P  Så nu har jag tänkt ut att en liten söt sak ska få sitta på min dator iställe:)  Musse Pigg :D antingen han eller så får jag hitta en annan men då ska de fan va en snygg sportbil :D
(för de flesta av er vet nog att jag har en svaghet för snygga sportbilar, som Ford Mustang!!!!)


Det va mina ord för idag:)


Bara mars...

Jag vill inte ha mars längre ja vill ha april o sen ska de å sååå jävla fort fram till juni sen kan de gå huuuur långsamt som helst. Vill ha lov o jag vill ha sommar och ja vill ha ett jobb!!


Nu har jag suttit med franskan ett tag.. asså jag förstår inte varför jag ens fortsätter me franska :O valde de bara för meritpoängen men nu känns de lite idiotiskt att jag går för får meritpoängen nästa år.. Fyfaaan..

Aja näe nu ska jag sova sen upp vid 5 imorrn för att plugga lite till.. Yeeey!! för ärligt talat så orkar jag fan inte plugga mer idag.. o jag känner mig inte alls taggad till engelskan imorgon när man ska stå inför klassen o göra en ppp o de.. nääe Så jävla otaggad så de finns inte.. plus ja e inte glad för schemaändringen heller för gillade onsdagar för att de va korta o nu har vi engelska på sista så de blev långdag.. fast iof så har vi två kortdagar efter varann sen o så men iaf  de e ju drygt..

Yeey .. jag inser att jag går emot mig själv nu oxå.. Jag har ju skrivit innan om att en text utan smilis är en sur text för mig.. men de har e ingen sur text de är bara det att jag har börjat minimera med smilisar nu för vissa blir sur när man frågar om de e sura bara för att de inte skrev en smilis... aja whatever orkar inte fråga om de e så men när ja skriver o skickar smilis så e jag glad o om man inte skickar en smilis o fått en text sj utan smilis så besvarar jag utan smilis oxå.. (oftast)

Nu nu ska ja nog sova så jag kommer upp imorgon..
Kram på er! :)<33

Håltimme..

Asså jaaa!! Håltimme e då skönt ibland men nu vill känner jag att de e inte alls skönt för jag orkar inte göra franska läxan som e till idag o jag vill ju bara åka hem fast har två lektioner till :O...

O min dag började lite dumt.. när jag precis gått förbi postlådorna så kommer jag på att jag skulle posta ett brev o då blev jag irriterad för var lite stressad plus jag var lite irriterad efter hur jag vaknade.. men iaf jag gick tillbaka och postade den sen gick jag tillbaka till hållplatsen.
Sen när jag ska byta buss så kliver jag på fel buss också eller inte fel buss men den tar längre tid att åka med den o då kommer man lite senare till första lektionen så då gick jag med väskan o hela skiten till salen o då e det ju klart att läraren är lite sen så jag hade ju hunnit till skåpet ..

O nu är vi tillbaka till den där tråååkiga jääävla skit håltimmen :O
O just nu har jag inga sociala personer på sms och klockan går oooootroligt jävla långsamt.. Man kanske borde göra lite franska ..hm.. Nääääe :P


Ne nu får jag väl spela lite spel på FB för att försöka fördriva tiden. Yeeeey


Men sen när jag kommer hem så ska jag försöka övertala syrran om at åka in till stan så att man kan går runt där o kolla på bio kanske :) de skulle va suuuuperskoooj :D


viiiilll!!

Vill ha 3 april nuu!!
För då får jag reda på om ja fått ett av jobben som jag har sökt och då dröjer de nog inte länge tills jag får reda på om jag fått på de andra ställena som jag har sökt på:)

Vill att tiden ska gå fortare för har inte tillräckligt med tålamod med att väänta, plus jag är sååå himla taggad men jag vet.. om ja inte får ett jobb som jag sökt nu så får jag väl jobba på det som jag jobba på förra året.. o vill inte det :O

Okej man tjänar ju pengar men vill inte tjäna så dåligt.. visst det är väl "lättjänade" pengar men de tar slut så jävla fooooooort.. och det suger verkligen..

Aja nog pratat om de där tråkiga jobbet.. men de va iaf inte så tråkigt eller jo när de inte kom några kunder men de va ju också så att man ville inte ha kunder för de kändes såå pinsaaamt när de kom några man kände o så gjorde man fel i kassan.. Yeeey xD

Men man fick iaf motion :D 2 mil per dag nästan varje dag i typ 8 veckor :)
Okeeej jag vet jag är väl ett träningfreeak men jag anser att det är bra! :)

Söndag 20 mars

Heeeeeeeeeeellu :D

Har vart ute nu de mest av helgen eftersom de har ju vart ett underbart fint väder:)
Men idag blevv det att man satt ute med datorn för var tvungen o
en massa de blev lite gjort men har fortfarande en massa kvar.


Sitter just nu med Samhällen som jag inte verkar komma nån vart med :/
men de börjar rulla på fram till de sista frågorna:) Skulle kikat lite på Bandyn men de blev inte heller av för Tv blev bokad o orkade inte sitta o kolla genom datorn för då ligger man en kvart efter typ :)

Vad ska man hitta på senare då??
kanske blir att man sitter framför datorn som vanligt.. man hittar då inte åp lika mycket som man gjorde förut och det suger verkligen ..


Nu blire käka :) riktig svensk husmanskost :P

Kram kram på er :)


Brynäääääääääääääääääs!! (L)

JA!! braa kämpat Brynäs!! :D

Jävla FBK:are som tacklar Calle Järnkrok så att han blir skadad o inte kan spela mer.. Jag kan säga att ja är en dålig förlorare men va fan så långt behöver man faaan inte gå!!!

Till FBK
SUCK YOUR FICKING DICK!!!! YOUR ASSHOLE!!!!
Specieellt till dig - Marius Holtet!!...

BRYNÄS KOMMER TA HEM DET HÄÄÄÄR!! :D<3<3<3<3

Ögoninflammation

Yey.. faan!

När man väl vill va i skolan när man något sådär kan det man ska till provet så e man sjuk...
hm e världen emot mig??

o nu börjar jag få ont i örat o då kommer alex o säger kanske öroninflammation... hon fick till svar Sääg inget om inflammation!! .. -.-


Vill inte va sjuk o sen vill ja göra nåt annat än o ligga i sängen...



RSS 2.0