Skype

Hellu :)
Har nu skaffat skype för att de är otroligt många som hat tjatat.. "Har du skype??! :P" Ne de har ja inte. "SKaffa de, skaffa, skaffa"... Okej ..
nu e det gjort! :)

Om du nu har skype så får du nu lägga till mig: Linneeeamm

Känns som att ja inte lagt in bilder på århundraden så nu e de lite old pics som kommer upp igen:) lovar att ja snart ska lägga in lite nyare bilder ;)



Kraams på er:)

Now I get it ;)

Heeeeeeeeeeeeello :)

Ni som inte så har ja haft lite ryggbesvär o nu har jag äntligen kommit på vad som jag har gjort!! :D
Jag skulle fixa lite smala pinnar, så fick hugga ved med yxan o idag när ja kom ut i vedboden igen så PANG!! kom ja på vad jag hade gjort som gjorde att jag fick ont..


Nog om de:) idag åkte man med Elsa till dagis med Linnea s o sen hem igen för vi va lediga från skolan :) så ja hoppade in i duschen sen frukost o sen starta man de sista HIMYM avsnitten som man hade så nu har ja tittat på alla avsnitt som jag har:) O sen vart det en riktigt pluggdag :)


Ha de  bra guuuys :P


Yeeah 2011

Helllo :P

Nu va de ju ett tag sen ja skrev här på bloggen o jag tycker att de ska bli en ändring på de.
Kunde inte sova inatt så kolla lite på film o gick inte o la mig för ens klockan va halv 6. (Vaknar av att telen ringer). Mellan klockan 11 o 12 så ringer Amelie (min styvmamma ni som inte vet de) o hon pratar med en röst så att man fattar att något har hänt..

O jag får reda på att min farmor har blivit brännskadad av en jävla värmefilt o halva soffan var uppbränd..  O som ni nog vet så blir man rädd att de är väldigt illa men som tur var så var de inte så o de e så skönt att hone på väg hem från sjukan, plus att de e skönt o veta att hon inte riktigt va i rummet men hon fick brännskadorna när hon skulle försöka släcka elden..  Jag känner att jag vet  inte vad jag hade gjort om det hade vart MYCKET värre..

Nog snackat om de..

Som ni kanske inte vet eller ni kanse vet de men ialla fall, jag är i Faluuun hos sis, idag ska syrrans polare komma över fast de va tänkt att vi skulle åka till henne eftersom hon fyller år men hon skulle ändå va här runt i trakten o då kunde hon komma över fast ja vet inte hur de blir. Fast nu fick ja reda på att hon kommer om en halvtimme :)

Så nu blir de att baka en kladdis o sen göra lite kaffe eller te :)

Såå vi hööörs!!! :D <3

Förresten borde man lägga in bilder över de som har hänt i slutet av 2010 o början av 2011? :)

(Ursäkta om de har kommit några stavfel men de skiter ja i just nu.. för jag orkar inte kolla igen hela texten för att va så noggrann..)

RSS 2.0