:)

Det bästa som finns är min syrra, mina kusiner (Cattis o Carro)
o mina underbara vänner som förstår :)

Love you guys !! :) <3

Utan er skulle inget funka<33

ARG!!

Så jävla arg jag blir!!!!

Ska fan lyssna på mer på mina kusiner o min syrra!! HATAR DIG SOM IN I HELVETE!!! Näe jag är singel sen flera
månader tbx.. Men förhållandet på fb då? Näe jag är inte ute där så ofta, så de står bara... o BLA BLA BLA!!

Förstår varför dina vänner lämnar dig.. du e en sån jävla patetisk jävla BÖGJÄVEL!! blev glad när vi träffades o sen när du frågade nygligen igen om vi skulle träffas.. 

O sen när du är med i olika dejtingsidor.. Tycker fan synd om din jävla tjej.. Tänk om hon får reda på vilket jävla svin du är.. tyckte synd om dig vad som har hänt dig men de gör jag inte längre för du är som en lite jävla dammtuss som kan blåsa åt helvete.. 

Ja, ja vill träffa dig igen men inte som du tror... Om jag ser dig så finns de bara en sak jag vill göra.. Och det bästa är att jag kommer inte ångra mig.. Det kommer va så jävla kul så jag skulle kunna göra de flera gånger!!.. 

OTROGNA JÄVLA PATETISKA SKITSTÖVLAR SOM DIG FÖRTJÄNAR INTE EN TJEJ!!!.. Du är precis som en jävla turkjävel eller arab som ska ha flera jävla tjejer samtidigt!!.. 


Du är så jäääävla död så det finns inte!!! 



SÅ JÄVLA PATETISK DU ÄR!!!!! 

-|-

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! ;D


Det finns vissa personer som kan göra en glad
De e bra att man har fina vänner som är snälla o bryr sig om en
jobbig stunder utan kompisar är som ett meningslöst liv..

Aja nog om tråkigheter :)
Igår kväll/natt så satt jag med en jobbig inlämningsuppgift som jag hade deadline på :/
Men de gick rätt bra tror jag :) blev inte så många sidor som de skulle bli men vafan han fick iaf in den i tid:)

Idag har de inte hänt så mkt jag har typ vaknat, käkat frulle, tränade lite, sen blev de att dra sig mot farmor som man fick två paket av, sen hem o börja läsa en bok o sen suttit vid datorn.. Är det så man börjar sitt lov på? tydligen.

Har funderat ganska starkt på att lägga in ett långt inlägg men har inte riktigt kommit på vad jag ska skriva om x)

Ska nog börja träna mer så att man håller igång mer och så att man gör nåt annat än o sitta vid datorn, och så att man kommer ut.. Tråkigt att ha helg nu för tiden eftersom man hittar aldrig på nåt o sen när man kan hitta på nåt så blir de nej inte nu i helgen o bla bla.. Fy tusaan asså.


Jag börjar bli ganska dålig på att lägga upp bilder men men det är nåt som jag måste ändra på!


 

Jaaa, såå tråkigt kan jag ha! :P

En bild som jag tog till fotografisk bild men valde en annan bild :)

Ja nu har jag fårr ihop ett rätt ok långt inlägg så  nu blir de att jag ska gör lite mer onytta o kolla på film o mysa ner i sängen o sen läsa den där dumma boken jag börja med idag.. Får se hur länge jag läser den här boken innan jag hoppar över till  nästa bok.. Yeey haaha alltid kul o se hur lågt man kommer :)

Jaja nu drar jag mig :D Kram på vissa av er ;)
Ta mig för den jag är inte för den du vill att jag ska vara.. I så fall får du leta vidare ;)

lite nya pic





Jaaa, nu e de ju så att man har ju en inlämningsuppgift tills imorgon som man inte har börjat med x)


Försökte lägga upp en till bild men den funkar inte o lägga upp får väl göra det senare då :)

Kram på er!

Existerar inte?!

Åsikter som man själv vill få ut men som inte kommer ut, de man vill säga kan man inte säga utan att någon blir sårad eller förbannad..

Varför existerar man då för? jo för att man ska lära sig att ta skit, bli av med de goda, få känna att allt kan gå åt helvete och att man måste ju bara prova på att kämpa sig upp till toppen som på en klättervägg..


Varför lämna ett liv som kan bli så jäävla bra, om man bar kämpar lite mera, pressa sig själv upp mot toppen och allt som är dåligt förtränger man och sträcker sig efter toppen för att visa att man är stark, att man kan klara de här. Då blir allt bättre. KÄMPA!!! om du kämpa och ger gärnet så får visar de resultat!!


Jag har ju blivit ganska så dålig på att lägga in inlägg och bilder så vafan nu får jag ta o lägga in lite bilder nu då :P


Baaaaara för att jag ÄLSKAAAAAAAAAAAAAAAR BILAR!!! :D <3
_______________________________________________________________________________________________

Jag gråter blod, över några ord.

Det smärtar i mitt bröst, hör ingen röst.
Ingen ska kunna hindra mig, stoppa mig.

Ingen ska kunna säga vad jag borde.

Ingen ska kunna ta det på sitt samvete.

Mitt liv, min död.

 Jag gråter blod, över några ord.
                                            
Skriven av Pärra

En vän som man inte hör så mycket ifrån längre :/ Mycket bra skrivet :D(Y)




_______________________________________________________________________________________________









Måndag

Måndag igeeen..

Kommer nog bli lita långdragit idag eftersom vi har franska men vaafan gör väl inte så mycket huvudsaken är nu att jag kommer va poistiv den här veckan eller ja halva veckan iaf.. fram tills på Onsdag eftersom då åker jag och kollar synen för har inte gjort de på ett braaa tag. va o beställde tid i fredags och letade efter brillorna jag ville ha men tanten som jobbar där sa: Nej, de där passar inte dig o bla bla.. men hittade ett annat par och de va nästan lika fina men aja o så fick ja ta ett till par o de tog ett tag innan jag hitta de andra paret men hittade till slut.. De va lite kul när hon skulle hjlälpa till o hitta de andra paret för jag är såå jäkla kräsen ibland och när hon gav mig brills att testa så tog ja på mig dom men sen blev de..

- Nääe, tycker inte de passar mig.
- varför inte? jag tykcer att de ramar in dina ögon.
- Ja men nej jag tycker inte om dom.
- okej testa dom här då.
- nje inte min smak.
- okeej..

o så höll vi på ett tag men sen så skulle de andra ha nå hjälp i kassan så hon gick o hjälpte dom ett tag o sen när hon kom tillbaka så hade jag hittat ett par helt själv och så fick jag visa för henne hur det såg ut för hon var sååå nyfiken på att få se vad jag hade valt.

Längtar verkligen tills jag får brillsen :D för börjar få sån där dum huvudvärk som gör så att man mår illa..
Aja ne nu ska man väl tagga för skolan.. Fotografisk bild då blire nog att fota lite sen blir de idrott och då är de handboll som ja verkligen suuuuuger på.. aja sen blir de typ en timmes håltimme o sen franska o sen blire bussen mot gymmet :D

Har verkligen börjat ta träningen på "större" allvar.. börjat träna mer men saknar o gymma med kompisarna Jenny o Emelie "/ .. sen maskinerna slutade fungera så har vi inte tränat :/
O sen så började jag gymma på ett annat gym men ska fortsätta o gymma med polarna sen när de får tid o maskinerna fungerar eller om man tar en prome eller joggingtur :)

Nu blev det ett långt inlägg här x) jaja men de borde ju va bra eftersom jag har inte lagt in varje dag.. får börja ändra på de där o ta varannan dag eller något :)

Kommer nog va gaaanska trött idag för klev upp vid kl.5.00 för att vi skulle ppka och lämna Elsa men sen blev de att hon skulle vara hemma för hon börjar bli sjuk.. så då blev de att man satte sig framför datorn och gjorde franska läxan som jag inte hade gjort på grund av att jag inte haft orka för de.. sen börja jag skriva här o de tog ett tag :)

Har börjat tänka tillbaka.. (så som man inte ska göra.. Ja, jag vet.. jag är annolunda.  What is your problem??!..) jag saknar när an skrev med några som kunde skriva långa bra svar till en och man började diskuterar och allt var bra men nu blir de små korta svar och inge diskutioner alls..:(  Vissa var mer sociala förut och nu har de försvunnit.. man kan väl inte ha pratat om allt redan? vi har ju inte levt hela livet än heller..  Social i 5- 20 min sen blir de tyst o ingen säger nåt.. vad ska man säga? Hej, va har hänt? varför sluta vi vara så sociala som vi va förut?

Hatar att folk blir sura eller typ tror att man dissar en person bara för att man inte vill ge ut all skit man har i skallen som kan göra s att en annan börjar tänka på vad den kan göra o så blir den tyst för att den inte vet ad den ska säga.. Men va fan alla är med om det, de är bara att fösöka komma över de på något sätt. Så är livet.. tyvärr.

Nu har jag fått mycket skrivet här :)

Hoppas de va kul o läsa:)

Kram kram


bra start:)

Började med samhällslektion o den va rätt soft :P har en ny vikarie han  skojig han:)
sen va de inte så  skojiga lektioner, men på svenska så började jag på en novell och ja blev klar med den typ precis innan lektionen var slut :P

Ska börja ringa samtal o de.. men de har jag sagt rätt mycket den här veckan men de har inte blivit av eftersom när jag ringde så var de som jag sökte inte där o då sa jag, jag får väl återkomma senare då:)

Så imorgon ska jag gå runt på rasten istället eller innan jag går till bussen :) fast får väl se om de blir av xD

Aja nu ska ja göra lite "onytta" och sen blire sängen för man ska ju upp tidigt imorrn.. suck -.-

RSS 2.0