Lite allmänt om den här veckan

Ledig på måndan då åkte man hem från mormor :) Kom hem hjälpte till med veden så nu har man lite muskler :P plus lite bränna.

Tisdag så blev de skolan men de va rätt soft - blev en springtur när man kom hem o sen blev de o lata framför datorn som de e ungefär varje dag nu :)

Onsdag va rätt soft den med fick sitta kvar i skolan från 14.20 till 16 för sen fick jag nog av o va i skolan så jag gick till JP bilskola för att gå den där kursen:)  Kom in liiiite tidigt typ en halvtimme, va först.. sen när är allt hade startat så fick man sitta breve nåns farsa som blev lite irriterad på mig men de kommer ja till sen. första rasten va inge kul för coca colan som man fick smaka citron o jag hade ingen o snacka med.. sen efter sista rasten så blev de att jag sitter o kollar på min klocka o sen upp på väggklockan o sen fram på Görgen när han snacka o sen ner på min klocka o på väggklocka o fram på Görgen osv.. Till slut så satt han med händerna på huvudet o gjorde så att han inte såg mig x)  vad jag är snäll ibland :P

Torsdag så sluta man efter två lektioner de va skönt o å åkte man hem en sväng sen tbx till skolan för kvartsamtal som gick ganska bra :) 

Mot helgen så blir de att bada imorgon ute i havet (Ja jag är allmänt dum ibland ;)..) sen blir de Uppsala på lördag blev att man skulle träffa en där men de bev inte av pga att den skulle bort på nåt annat.. sen nu vet jag inte hur jag ska göra om jag ska kolla på forsränningen.. men vad ska man göra sen? har fått lite förslag som jag ska tänka på :)
Sen på söndag blir de att plugga steeeenhårt på skeppis  så att jag kommer ikapp Jenny som har haft en jäävla speed :P

Nu blir de lite french o sen plugga på lite historia så att man kan de där omo kalla kriget (som jag inte alls gillar....)


Krambiz :P

Påsk!

Har vart hos mormor sen i onsdag, de blev en  snabb visit i Falun med eme innan vi drog vidare till Årsunda :)
De har vart varm o solit så nu har ja en fin bränna!
De har vart jättemysigt o allmänt trevligt! Träffade paret från Falun somjag inte träffat på ett tag :) o Carro som ja inte heller har träffat på evigheter..

Och mormors otroligt goda mat är höjdpunkten av heeela påsken skulle man kunna säga:) Ingen slår mormors goda mat!!

Ne har inte så mycket mer o säga just nu. :)

Vi hörs!

12 april 2011

Yeey jag är i trotsååålder :P
nerå har bara lite allmänt tråkigt och det var att igår så var jag trött och ville veeerkligen inte läsa på historian så då sa jag att jag var i trotsålder..

Idag började dagen rätt okej förutom mobilen ringer när man har lektion och kan verkligen inte svara och så är det dolt nummer.. de ringe 5 ggr o sen blev de uppbehåll och 6 gg så svarade jag för då orkade jag inte med den där personen.. O då visar de sig att det var en sur kärring som sökte pappa... O hon tror att jag ska ge ut min pappas nr till en som låter så där jävla otrevlig... ehm neeej! nu har tant slagit i huvudet riktigt hårt.

nu har man haft lunch och ska egentligen ha svenska men Nina är inte här så då fick vi håltimme :) o sen har vi den där äääckliga engelskan som man alltid hoppas på är kul men som blir en besvikelse o när man tänker nu får vi en tråkig lektion (o oftast som man tänker så, så brukar de bli en bra lektion) så blir det en ännu tråkigare lektion..  o sen får man springa till bussen för att inte behöva vänta en timme extra!..

Ne nu ska man väl plugga på lite så att man kan ta de lugnt på lovet som är om 3 dagar:) o det som är sååå fett chill den här veckan de är att vi har bara en lektion på fredag och då åker jag hem  med 12.10 bussen!! :D Om jag inte väljer att hitta på något men de brukar oftast bli att man stannar hemma som e så trååkigt så man dör.. okej ja jag menar dödstråkigt!

Har märkt att jag inte skriver så mycket smilisar längre och det är för att folk säger att jag använder de för mycket.. Meeeeen jag älskar att använda smilisar :) o dessutom så ser jag en text utan smilis är en sur text för mig och nu när jag slutat använda smilisar så tror vissa (de som känner mig och vet de här) att jag är sur. Men nu vet alla att jag är inte sur (oftast) för att jag inte skriver smilisar:)

har vart ganska dålig med att läga upp bilder så de kommer komma en del inlägg från igår när jag va på skokloster som va rätt awesome och det var för att jag missade franskan :) men att pka buss i 3 timmar dit o sen hem.. det var ganska dryyyyyygt! men intressant o fint va de:)

Kraam kram :D

6 april 2011

Yeey ska va lärare imorrn inför klassen o nästa vecka har jag semniarie o har en del läxor oxå så de gör att jag kommer inte ha nåt liv en vecka framöver o veckan efter påsklovet så har vi prov 2 styckna -.- så kommer gräva ner mig i de där förbannade böckerna!..

Inga som e sociala på sms o ingen Frida som väntar med mig heller för hon är på hälsokontroll... som jag har om en vecka som jag verkligen tycker är bra för då har jag bara franska en dag nästa vecka!! :D eftersom på måndag åker hela klassen till nåt gammalt kloster i uppsala o de är typ en timmes guidadtur o sen två timmars lunch och man e hemma runt 4-5 kanske.

Så de e rätt chill :)

Måndag 4 april 2011

En älskad måndag!
Börjar med att man snoozar klockan o sen vid 6 så väcker syrran mig och frågar om jag kan åka och lämna Elsa men då blev de nej jag orkar inte och jag hinner inte, för om jag skulle kliva upp då så skulle jag bara haft en kvart på mig att fixa mig och de är inte så bra för då glömmer jag hälften och då går hela dagen åt helvete :/

men iaf sen när man började i skolan så blev det en start med fotografisk bild, där jag satt vid msn och fb för hade nga bilder att redigera eller har en men jag vet ju inte vad jag ska göra för att få den att bli bättre :S

Idrott efter det, gick rätt bra eller iaf bättre än förra veckan då jag gjorde illa mina knän o allt gick åt helvete...
På uppvärmningen så skrapar jag upp knät och de sveeeeed verkligen, sen blev det klättring där gick det bra för mig:) iaf på den första men på den andra så kom jag en bra bit upp men klarade de inte, då säger Uffe - Jag vet att du kommer klara det, kör en gång till! vila lite innan så ska du se at de kommer gå.  så jag testade några gånger till men gav upp efter ett antal försök och då säger han igen att nästa gång vi har klättring ska du klara det för jag vet att du kommer klara det och nu har du något att sträva efter! :)


Snäll han är den där Uffe :) hm aja får ta och öva lite så att jag även klarar mvg väggen men jag vet inte om jag kommer våga det eftersom jag är höjdrädd men har ju klarat av det mesta hittills så då lär de funka..

trodde att vi slutade efter lunch eftersom det var några som sa att min franskalärare skulle vara borta så tänkte åka vid 13 men när jag går till skåpet så möter jag henne och säger
jag - men ska inte du va i frankrike?!
hon- nej
jag- jo men de står att du ska det med hotell o resturang.. för de några som har åkt hem..
hon- ne men de e en annan lena ..
 mina tankar va just då.. Åååååååh neeej! jag som ville heeem! Craaape!

Haha ni som vill veta något kul som hände idag :P iaf vad jag tycker.
En kille från sthlm, han är hammarbyare..
Han skriver nån jävla ramsa
jag - Och bajen suger..
han - Passa dig!
jag - så rädd jag blir.
han - bonde, så äckligt..
jag -  och du som sa att du älskade mig.. så söt du e....
fast han drog innan han fick det.. haha så jävla feg man kan va..
Skriv ramsor om ett lag som jag inte bryr mig om elr skriv saker till mig som ramsor, haha shit fan va full ja var igår eller nåt sånt... då driver jag med dig tills du ger upp,för du är så jävla omogen om du gör så, skriv isf hej hur mår du osv om du vill ha kontakt med mig.. det är samma med personer som röker, inse att ni är inget annat än en dum person som vill verka cool tuff eller va fan som helst..

Killar som skriver Jag älskar dig! efter att man har snackat typ 2-4 veckor utan att ha träffats är såå desperata.. jag menar hallå säg så till en som bor närmre eller som kanske gillar dig på samma sättet tbx, jag göör inte de för jag vet att de betyder inget efter 2 veckor... Orden Jag älskar dig! betyder inget för mig längre alla har nött ut det så förbannat jävla mycket!!

Eller jo de betyder väl nåt men inte om en kille säger jag älskar dig! utan att ens ha träffat mig och lärt känna mig.. Om du skriver att du älskar mig utan att ha träffat mig så kommer jag bara driva med dig eller så säger jag rakt ut till dig att du kan inte älska nån som du inte har träffat, en som du inte ens känner osv.

Nog med detta tråkigheter! nu ska ja ta mig till nästa fas av tråkigheter! de vill säga lääxorna!


uppe tidigt..

Har gått upp 5 de här två senast dagarna och igår så när jag kom hem runt kl 15 då bar jag ut lite grejer som inte ska vara i rummet och sen så däcka jag på rummet halva kroppen på sängen och andra halvan på golvet måste ha sett ganska roligt ut.. :)

Sen så lovade jag en att jag skulle va vaken till kl 22.30 när den kom tillbaka.. o de visade sig att jag somnade efter typ en halvtimme timme, fast de kanske va lika bra att jag somna innan de slog om till luratiden ;)

Aja idag för man hoppas på att man inte blir allt för mycket lurad :P senare efter skolan så drar jag först till Skärpan sen blir de att åka och hämta käk sen en resa mot Falun för att sedan hämta en massa saker hos syrran:)

O beräknas komma hem kl 2-3 inatt så kommer inte vara så anträffbar ikväll men om ni vill nå mig så får man ju messa:) Nu är de snart bara en halvtimme kvar tills jag ska skriva provet och det vore ju en jävligt bra idé om jag skulle ta o titta lite på uppgifterna men orkar jag det?? ehm neej.. ooooh vill inte!!


RSS 2.0